Attraktioner og seværdigheder på Djursland og omegn

Djursland rummer mange attraktioner fra "de gode gamle dage". Tag eksempelvis på Gl. Estrup Landbrugsmuseum og se de gamle landbrugsmaskiner og landbrugsredskaber, både som udstilling og som brugbare materialer i Gl. Estrups egen jord. Se samtidig det flotte Gl. Estrup slot. Eller tag en dag på Stenvad Mosebrugscenter hvor I kan gå ind i tørvegravningens historie, og se hvilken betydning tørven dengang havde for Djursland. Prøv også det gamle veterantog fra Randers til den hyggelige by Allingåbro og retur. Eller tag på sightseeing med veteranbussen på en ca. 20 min. lang tur i Allingåbro og omegn. Alt dette kan ske fra Djursland for fuld damp på stationen i Allingåbro.

Vil I bare nyde naturen, men alligevel se ting fra en svunden tid, kan man i Fjellerup og omegn se de gamle skyttegrave fra da tyskerne under krigen var i Fjellerup, eller stendyserne ved Vivild, samt en masse herregårde, slotte og flotte kirker. Spørg evt. på lokalkontoret efter flere oplysninger.

Andre attraktioner i området

Djurs Sommerland - Kom og prøv Danmarks eneste water coaster, Skatteøen. Den 28 meter høje rutschebane skyder gennem både luft og vand med op til 70 km/t. Det er et sørøvertogt i verdensklasse for hele familien! Med mere end 60 forlystelser, et kæmpestort Vandland og verdens sjette bedste rutschebane, Piraten, er der oplevelser nok til flere dage.

Randers Regnskov - Oplev tre regnskovskontinenter, i et tropisk klima med kæmpelianer, brætrodstræer, brusende vandfald med over 250 dyrearter og 450 forskellige tropiske planter. Med DanCenter får I 20 % rabat på entrébilletten.

Den Gamle By i Århus - Gå på opdagelse i en købstad som på H.C. Andersens tid, eller oplev de nye tider i bykvartererne fra 1927 og 1974. I gader, stuer, køkkener og haver kan man møde nogle af de mennesker, som befolkede byen igennem tiden. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Aros Kunstmuseum - Spektakulært billed- og oplevelseshus for børn og voksne. Arkitekturen er i international klasse. Det samme er kunsten: Både museets egen samling på over 9.000 værker fra 1770 til i dag og de særudstillinger med verdenskunstnere, som museet årligt byder på en lille håndfuld af. DanCenter giver 20 % rabat på entrébilletten.

Rabat til attraktioner i Danmark
DanCenter giver rabat til en række attraktioner og seværdigheder nær Djursland og i resten af Danmark. Se hvilke attraktioner I får rabat til her - Attraktioner med Rabat.